dimarts, 29 de setembre del 2009

st.quirze connexions

Què n'opines?

Deixa el teu COMENTARI i farem pinya.

20 comentaris:

  1. Ja seria hora!!! Trobo molt necessaries les dos vies proposades!!!

    ResponElimina
  2. Molt bona idea! Es realment necessari! No tan sols per als ciclistes sinó també per als vianants. Què esperen els governants de Sabadell i de St Quirze, un accident greu per a adonar-se que cal connectar les dues ciutats com Déu mana? Compteu amb el meu suport. Us ajudaré a aconseguir més suports. Endevant! Joan Viñas i Puig

    ResponElimina
  3. És evident que la sostenibilitat del planeta encara no és una prioritat pels polítics. No s’adonen que potenciar l’us dels camins en bicicleta i a peu és una bona manera de tenir una població més sana, i també ajuda a relacionar més les persones, cosa que en aquest poble dormitori fa molta falta.

    La nostra veina Sabadell sí que es preocupa cada any de fer nous trams de carrils bici i potenciar zones de passeig a les vores del riu Ripoll, de la carretera de Matadepera i d’altres. I és curiós veure com quan arriben a SQV queden tallats, demostrant que el nostre Ajuntament no hi té la mateixa sensibilitat.

    Com en moltes coses, la societat civil haurem de ser els que tindrem d’agafar la iniciativa si volem que aixó sigui una realitat. Després ells voldran posar-se les medalles, però això és el que tenim de moment.

    Estan molt bé aquestes propostes i és d’agraïr el suport que estan rebent per part d’aquest portal.

    El Cami Verd del Valles també va començar amb una iniciativa popular i avui dia ja té la meitat del recorregut. El nostre Ajuntament s’hi va afegir politicament per no quedar sol, però a dia d’avui encara no ha arreglat ni un metre del tros que li correspon.

    Si fem una bona pinya i demostrem que som molts, els nostres polítics es posaran les piles i sabran presentar un projecte que es pugui aprovar en els “FEIL 2010”, com molt bé han sabut fer amb els d’aquest any.

    Endavant !

    ResponElimina
  4. Em sembla molt bona idea. Actualment, te la jugues per anar a Sabadell en bici o a peu. Em sembla més factible la de la Ronda Arraona/Merinals tot i l'escull del pont de l'autopista. Quant a la ruta paral.lela a la via del tren, que cobriria millor altres zones de St. Quirze/Sabadell, no entenc quina és la proposta un cop arriba a la Plaça del Mil.lenari; tal com acaba ara, quedes abandonat a la sort! En tot cas, s'hi ha de treballar, compteu amb mi

    ResponElimina
  5. Si volem canviar el mon hem de posar-ho fàcil als que ho intenten. Facilitant un carril bici o un passeig per caminar, s'engresca a la gent i podrem ajudar una mica més el planeta, no? Endavant amb la proposta!

    ResponElimina
  6. Totalment d'acord. Felicito profundament les persones que impulsen la proposta, m'hi adhereixo i compteu amb mi.
    I a més és una necessitat no solament per anar a Sabadell sinó també per anar per dintre de Sant Quirze, per poder anar a la Universitat Autònoma, per anar a l'institut, per enllaçar amb el Camí Verd, per anar a Rubí...Cal una xarxa de carrils bici a Sant Quirze que ens permeti pedalejar amb els fills, els amics, sense jugar-nos la vida. Endavant! i tant que si, comencem per connectar-nos amb Sabadell.

    Quico Porret

    ResponElimina
  7. No cal argumentar gaire. És una proposta senzilla i plena de sentit comú

    ResponElimina
  8. Enhorabona per la iniciativa (i pel debat que ara s'inicia!), i tant de bo aconsseguim unes comunicacions agradables i SEGURES.

    ResponElimina
  9. Els vianants i ciclistes són sempre els oblidats de "quasi" totes les obres municipals i és encara pitjor si és entre municipis.
    És una proposta molt important i caldria fer una pensada en extendre aquesta xarxa de carrils per tot el poble per donar una oportunitat seriosa i segura a un model de mobilitat que ja fa molts anys és vàlid en moltes poblacions d'Europa, governades per partits de dretes, centre o esquerres.
    Sens dubte donaria més qualitat de vida al poble.
    Anem per feina, què podem fer?
    - Recollida de signatures pels comerços i entitats del poble?
    - Buscar adhesions d'associacions del poble i de Sabadell sensibles?
    - Demanar compromisos als partits ?
    - Convocar una pedalada-passejada periòdica amb xiulets i olles per què vegin la necessitat?
    - Penjar una pancarta denunciant la situació en el pont de l'autopista?
    -...
    bé caldrà fer alguna cosa...

    Xavi Fernández

    ResponElimina
  10. Hola Gemma!!!

    Quina iniciativa tan bona per a nosaltres que anem amb bicicleta!!!!

    Compta amb el meu ajut!

    Jami

    ResponElimina
  11. Desde la Penya Mussolenca,teniu el nostre recolçament!!!!

    Felicitats Gemma per la iniciativa!!


    Loren

    ResponElimina
  12. I tant que sí, cal aquesta comunicació entre les dues poblacions veïnes.
    Ja seria hora !!!!

    Gràcies per la iniciativa.

    Joan Manel Asensio Fernàndez
    Sabadell (guizeb@hotmail.com)

    ResponElimina
  13. Tot el que sigui incentivar l' ús de la bicicleta em sembla genial, i aquesta proposta tampoc comporta una obra faraònica.
    Molt bona iniciativa

    ResponElimina
  14. Una myuy buena iniciativa y fácil de hacer por parte de ayuntamiento con una cierta voluntad, cosa que hoy en día no parece ser que exista.

    ResponElimina
  15. Estic amb vosaltres.
    La meva mare, que viu als Merinals, abans venia tot xino xano cap a Sant Quirze a veure'ns, des de que van fer les conexions de Can Gambus, ja no s'atreveix, doncs passen masses cotxes.
    Tan mateix, conectariem amb la zona de Pça.Catalunya, caminant mig hora, tardes molt més agafant FGC fins el centre de Sabadell i anar caminant fins alla. Que s'ho pensin els cinemes de Pça.Catalunya i El Corte Ingles, tindrien més clients (joves sense carnet).
    Potser els hi podriem demanar subvencions..
    Rosa de Sant Quirze

    ResponElimina
  16. Gemma Enhorabuena por la propuesta,claro que es posible!!!!!,hace falta voluntad por parte de los ayuntamientos.
    Contar conmigo para recojer firmas si hace falta.
    Jordi Muñoz (Raspi)

    ResponElimina
  17. Molt bona iniciativa!
    Sant Quirze hauría de fer una aposta per la sostenibilitat i ser capdavantera en iniciatives per la mobilitat sostenible i la cura del medi ambient. S'ha de promocinar la bici o l'anar a peu per desplaçaments curts, ja sigui dintre de St. Quirze o a la veïna Sabadell.
    Compteu amb mi!
    Pepa López

    ResponElimina
  18. M'agrada molt la idea, realment és una mica arriscat intentar anar a Sabadell amb bici.
    Quan van urbanitzar el tram dels Marinals que enllaça amb el pont de l'autopista i Ronda Arrahona, vaig veure que hi destinaven un pas pels ciclistes per la zona de Sabadell, però no hi ha cap mena de connexió ni es veu intenció de continuar-lo.
    Espero que ens escoltin hi tirin endabant la proposta.
    Manuela Mateos

    ResponElimina
  19. Doncs em sembla genial!!! Ens facilitaria molt les coses i promouria una nova estratègia per desplaçar-se: més verda, més sana, més social i més responsable amb el nostre entorn.

    Ja no hi hauria excuses per utilitzar la nostra força motriu!!!!!

    Núria

    ResponElimina
  20. Per tindre una ruta tranquil·la i turística , proposo un pont enlairat per sobre de l'autopista C-58, només per a ciclistes i caminants que connecti amb el BCN Moda Center i el camínet que queda al costat de l'autopista a Sant Quirze entre pins i que podria estar connectat al Parc de les Morisques,

    no és tan complicat,

    ResponElimina